ZONNEBRILLEN

Het leuke aan de lente is dat het de aanloop naar de zomer is. De natuur laat zich in nieuwe frisse kleuren zien en de mensen gaan weer op pad.

Ook wij zijn op pad geweest om voor u de mooiste nieuwe collecties van zonnebrillen te spotten. Ze liggen klaar om bewonderd te worden.

Wij kijken er naar uit om je het beste advies te geven. En dat hoeft niet altijd te leiden tot een grote aanslag op je budget. Laat ons je helpen om de zonnebril te kiezen die wat dat betreft het beste bij je past.


Zonnebrillen zijn in eerste plaats bedoeld om uw ogen te beschermen tegen schadelijke straling als UV en fel licht. Daarnaast geeft een goede zonnebril uw ogen rust en voorkomt u de nodige vermoeidheid aan het einde van de dag. Let dus bij de aanschaf van een zonnebril dus op dat deze glazen van voldoende kwaliteit biedt.


Wij van onze kant zorgen er voor dat we uitsluitend zonnebrillen van goede kwaliteit in huis hebben. U heeft de keuze uit een ruime selectie van verschillende merken zoals Ray Ban, het bekendste zonnebrillenmerk uit Italië.

De collectie is hier te bekijken: www.ray-ban.com 


De Ferrari onder de zonnebrillen is wel Serengeti. Als de maker van 's werelds beste zonnebril, maakt men gebruik van alleen de nieuwste technologieën en hoogwaardige materialen in combinatie met de meest getalenteerde ontwerpers. En de resultaten zijn duidelijk superieur.

Serengeti zonnebrillen bieden absoluut het beste in lenstechnologie en beschikken over een ongeëvenaarde aandacht voor detail. Alle Serngeti zonnebrillen zijn voorzien van polarizerende zonneglazen met spectral control technologie. Door het beheer van kleuren in het zichtbare spectrum krijgen je ogen controle over het licht wat resulteert in scherpere visie en verbazingwekkend heldere beelden terwijl het blokkeren van afleidend blauw licht zorgt voor minder vermoeide ogen.

Serengeti zonnebrillen zijn de voorkeur van bestuurders evenals militaire en commerciële piloten.

Alles bij elkaar. Eens een Serengeti, altijd een Serengeti.  


Veel Vips en BN-ers gingen U voor en kozen voor een moderne zonnebril van Persol, kwaliteit en mode gaan prima samen in deze Italiaanse zonnebrillen. De zonnebrillen van Persol zijn veelal te verkrijgen metolarizerende glazen, deze zorgen voor minder schittering en meer contrast. Vooral comfortabel voor de veeleisende bestuurder maar ook prettig bij bezoek aan het strand waardoor je dan geen last meer hebt van de schittering van de zon op het water. Neem maar eens een kijkje op www.persol.com 


Voor de dames is er een uitgebreide collectie zonnebrillen aanwezig van Elle.

Uitgevoerd in mooie rustige kleurstellingen met fraaie details op de pootjes.

Elle is een supervrouwelijke zonnebril in een gunstige prijsklasse.


Polarizerende zonnebrillen in de gunstige prijsklasse vanaf €79,00 worden door ons geleverd uit de collectie van Smarty. Grote keuze in metalen en kunststof zonnebrillen in modieuze prints en zonnige kleuren.

CONTACTLENZEN
Zachte lenzen, harde lenzen, nachtlenzen, daglenzen, multifocale lenzen, tropische lenzen, genoeg aanbod. Maar welke lenzen zijn het meest geschikt voor mij?

Lees meer lees meer

BRILLENGLAZEN

Een perfect zicht is voor iedereen van belang. Of het nu gaat om deelname aan het verkeer, het werken achter de computer of het streeploos schilderen van een kozijn. Altijd moet u kunnen vertrouwen op uw bril.


Lees meer lees meer
BRILMONTUREN              
Persol Dutz eyewear RayBan Tom Ford Elle      Jaguar Dilem Etnia
              Lees meer lees meer