BRILMONTUREN

Als u onze winkel binnen stapt zult u aangenaam verrast zijn door de keuze in monturen. Overzichtelijk gerangschikt vindt u bij ons een ruime keuze in de verschillende segmenten. Of u nu kiest voor een stijlvolle, klassieke, hippe, strakke of superlichte bril, altijd zult u bij ons een keuze kunnen maken die bij u past.

Immers dat is het belangrijkste, de bril moet bij u en of uw outfit passen.


Voor de cliënten die hun montuur graag willen matchen met hun kleding hebben wij Dilem. Een montuur van een Franse ontwerper, leverbaar in een ultra lichtgewicht materiaal en te combineren met ontelbaar veel veren (pootjes). Kijk maar eens op www.dilem.fr 


Als uw smaak meer valt op sportieve retromonturen dan is het Italiaanse Persol een goede keuze. Voor de mannen en vrouwen met gevoel voor Italiaans chic hebben we Tom Ford in huis. Mooie materialen in eigentijds design. Ray Ban is er voor iedereen en voor iedereen is er een Ray Ban. Dit geeft aan dat dit merk voor ieders wat wils heeft in een populaire prijsklasse.


Het Nederlandse merk Dutz brengt u vrolijke stalen en kunststof brillen in gedurfde kleuren en een ijzersterke kwaliteit. Nieuwsgierig geworden? Neem maar eens een kijkje op www.dutzeyewear.com.

Overigens iedere bril van Dutz is met spoed op zicht te bestellen. Zonder verplichtingen!


Houdt u van een beetje stoere uitstraling? Dan zijn de brillen met houtlook van Carter Bond u op het lijf geschreven. Deze brillen voelen aan als hout maar dragen zeer comfortabel op het gezicht. Sommige monturen zijn zelfs uitgevoerd met echt bamboehout.


Jaguar maakt klassieke brillen voor de heer. Vaak uitgevoerd in titanium in een rustige kleurstelling en uitvoering. Voor de dames met een klassieke smaak maakt Elle mooie brillen in rustige kleuren met fraaie details.


Colorline is het Duitse merk die een zeer kleurrijke collectie biedt met de mogelijkheid tot het wisselen van de complete bril, waarbij de glazen van het ene in het andere montuur worden gezet. Kijk voor een eerste impressie maar eens op www.imago-eyewear.de en klik op 'Colorline'.


Onze huiscollectie bestaat uit monturen van Sir John en Easy Eyewear. Deze leverancier slaagt erin om u een brede keuze te geven in kunststof en metalen monturen in een gunstige prijsklasse en verrassende monturen.CONTACTLENZEN
Zachte lenzen, harde lenzen, nachtlenzen, daglenzen, multifocale lenzen, tropische lenzen, genoeg aanbod. Maar welke lenzen zijn het meest geschikt voor mij?

Lees meer lees meer

BRILLENGLAZEN

Een perfect zicht is voor iedereen van belang. Of het nu gaat om deelname aan het verkeer, het werken achter de computer of het streeploos schilderen van een kozijn. Altijd moet u kunnen vertrouwen op uw bril.


Lees meer lees meer
ZONNEBRILLEN
Zonnebrillen zijn in eerste plaats bedoeld om uw ogen te beschermen tegen schadelijke straling als UV en fel licht. Daarnaast geeft een goede zonnebril uw ogen rust en voorkomt u onnodige vermoeidheid aan het einde van de dag. Let dus bij de aanschaf van een zonnebril dus op dat deze glazen van voldoende kwaliteit biedt.

Lees meer lees meer
BRILMONTUREN              
Persol Dutz eyewear RayBan Tom Ford Elle      Jaguar Dilem Etnia
              Lees meer lees meer