BRILLENGLAZEN

Een perfect zicht is voor iedereen van belang. Of het nu gaat om deelname aan het verkeer, het werken achter de computer of het streeploos schilderen van een kozijn. Altijd moet u kunnen vertrouwen op uw bril.


Optiek Stefan adviseert brillenglazen van topmerken zoals Zeiss, HOC, Rodenstock en Shamir. We nemen graag de tijd om u volledig te informeren over de mogelijkheden . Wilt u dunne of zelfs extra dunne glazen. Kiest U voor een extra harde coating zodat Uw glazen langer mooi blijven en u makkelijker kunt poetsen. Wilt u glazen met een tintje of heeft u liever meekleurende glazen? Wij vertellen u graag over de voordelen en de beperkingen van de verschillende mogelijkheden.


Bij Optiek Stefan vindt U ook de nieuwe innovatie van I-scription-brillenglazen van Zeiss waarmee u in het donker beter ziet en een groter contrast ervaart.


MULTIFOCALE BRILLENGLAZEN

Wanneer u kiest voor multifocale brillenglazen, kunt u met één bril veraf en dichtbij altijd scherp en comfortabel zien. Sinds de introductie ruim 50 jaar geleden is er veel veranderd in de mogelijkheden van multifocale brillenglazen. Wij adviseren u de juiste multifocale brillenglazen, die volledig op uw ogen en uw persoonlijke wensen worden afgestemd. Dankzij de nieuwste technologieën en ontwerpen verzekeren de nieuwste generatie multifocale brillenglazen u van optimaal kijk- en draagcomfort.


Er zijn multifocale brillenglazen voor ieder montuur en in diverse uitvoeringen. Laat u zich daarom vooraf goed informeren. De juiste keuze zorgt voor veel kijkcomfort en rustig en comfortabel zicht onder alle omstandigheden. Wij laten u graag de verschillende opties zien, zodat u weloverwogen kunt kiezen. Kom dus gerust eens langs voor een deskundige oogmeting en een welgemeend advies.

 

   


Beleef volledige visuele vrijheid met Intuitiv multifocale brillenglazen

Een voorbeeld van een geavanceerd multifocaal brillenglas, ontstaan uit de nieuwste ontwikkelingen, is Intuitiv. Dit brillenglas houdt rekening met de specifieke lichaamshouding van links- en rechtshandigen, dankzij de twee nieuwe technologieën VisionBooster & Ergonomic Technology. Hiermee biedt Intuitiv u 35% grotere kijkgebieden dan elk ander premium multifocaal brillenglas!


Intuitiv biedt directe gewenning aan uw nieuwe bril. Omdat dit innovatieve brillenglas rekening houdt met uw lichaamshouding, maar ook speciaal is ontworpen en geoptimaliseerd voor uw individuele sterkte, de anatomie van uw oog, de unieke vorm van het gekozen montuur en uw dagelijkse activiteiten. Intuitiv is het meest geïndividualiseerde brillenglas dat u de ultieme ’’volledige visuele vrijheid’’ zal bieden.


Anateo maatwerk multifocaal brillenglas
Het innovatieve brillenglas Anateo houdt niet alleen rekening met de oogcorrectie, maar ook met de anatomie van uw ogen en de unieke vorm van uw nieuwe montuur. Aan de hand van de individuele meetgegevens wordt het Anateo brillenglas hierop volledig afgestemd. Zo heeft u de perfecte correctie en ervaart u in elke situatie en in alle kijkrichtingen een nog breder en comfortabeler gezichtsveld.


Anateo Mio is het maatwerk multifocale brillenglas van BBGR. Door extra rekening te houden met de natuurlijke leeshouding, profiteert u van een breder en scherper kijkgebied voor nabij.


 

BEELDSCHERMBRIL

Het ligt best voor de hand, maar we staan er eigenlijk zelden bij stil, de leesbril of multifocale bril die mensen gebruiken stammen uit het pre-computertijdperk.De beeldschermbril is ideaal voor mensen vanaf 40 Jaar en mensen die meer dan 2 uur per dag achter de computer zitten. Wist u dat 90% van de brildragers vanaf 40 jaar dagelijks de computer gebruikt? Lezen van een beeldscherm is vermoeiend. Het is net alsof je de hele tijd in een lamp zit te kijken. Vaak gaat dit gepaard met een vermoeid gevoel in of achter de ogen, de neiging tot wazig zien, een prikkelend of branderig gevoel en tranende ogen. Een beeldschermbril geeft de juiste ondersteuning en kan die klachten voorkomen. Het geeft uw ogen de ruimte, de luxe van een groter kijkoppervlak.


Rodenstock Ergo beeldschermglazen geven u de voordelen:

  • Natuurlijk zicht zonder vermoeide ogen of overmatige inspanning.
  • Verbeterde prestaties dankzij een ontspannen ergonomisch correcte hoofd- en lichaamshouding.
  • Uw ogen passen zich direct aan.
  • Gegarandeerde tevredenheid met Rodenstock brillenglazen.XPERIO POLARISERENDE BRILLENGLAZEN COMBINEREN KIJKCOMFORT EN VEILIGHEID

Heeft u regelmatig last van hinderlijke schitteringen tijdens autorijden? Laagstaande zon en indirect zonlicht dat wordt weerkaatst door een nat wegdek kunnen het zicht sterk verminderen.


Met een zonnebril met Xperio polariserende zonneglazen op uw sterkte ervaart u direct het verschil in veilig en perfect kijkcomfort. Xperio polariserende brillenglazen geven u perfect zicht, waarbij de felle lichtschitteringen van weg, water of sneeuw volledig worden weggenomen. Zo heeft u een nog contrastrijker zicht.Met Xperio brillenglazen kunt u in alle rust genieten van een ontspannen autorit. Maar ook tijdens uw vrije tijdsbesteding, skivakantie of watersport kunt u de voordelen ervaren van deze bijzondere zonneglazen. Vraag uw opticien voor een demonstratie van de verschillen die Xperio polariserende zonneglazen u kunnen bieden.


Xperio zonneglazen zijn geschikt voor vrijwel alle sportieve en modieuze monturen.

CONTACTLENZEN
Zachte lenzen, harde lenzen, nachtlenzen, daglenzen, multifocale lenzen, tropische lenzen, genoeg aanbod. Maar welke lenzen zijn het meest geschikt voor mij?

Lees meer lees meer

ZONNEBRILLEN
Zonnebrillen zijn in eerste plaats bedoeld om uw ogen te beschermen tegen schadelijke straling als UV en fel licht. Daarnaast geeft een goede zonnebril uw ogen rust en voorkomt u onnodige vermoeidheid aan het einde van de dag. Let dus bij de aanschaf van een zonnebril dus op dat deze glazen van voldoende kwaliteit biedt.

Lees meer lees meer
BRILMONTUREN              
Persol Dutz eyewear RayBan Tom Ford Elle      Jaguar Dilem Etnia
              Lees meer lees meer