OPTIEK STEFAN

Optiek Stefan bestaat nu ruim 20 jaar. En we vinden het iedere dag weer een uitdaging om voor onze klanten de mooiste brillen uit te zoeken of de beste lenzen te adviseren.


Veel van onze klanten kennen we persoonlijk en sommigen daarvan zijn klanten van het eerste uur. We hopen dat ze ervaren hebben dat onze kennis en mogelijkheden alleen maar zijn uitgebreid en dat de service, vakmanschap en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. We verrichten uitgebreide oogmetingen en geven u dan advies hoe u het beste zicht kunt krijgen.


Bij Optiek Stefan heeft u een grote keuze uit modieuze en uiteenlopende collectie monturen. Een bril is namelijk veel meer dan een technisch hulpmiddel, de bril is vandaag de dag mode! Daarom vindt u bij ons moderne brillen en natuurlijk de laatste mode op het gebied van zonnebrillen.


En voor de klanten die niet naar ons kunnen komen, komen wij aan huis. Samen zoeken we een geschikt moment en op het afgesproken tijdstip komen we bij u aan huis. We doen een oogmeting en meten de druk van uw ogen.

Daarna kiezen we samen een mooie bril uit die binnen twee weken ook weer bij u thuis wordt afgeleverd. Is dat service of is dat Service!

CONTACTLENZEN
Zachte lenzen, harde lenzen, nachtlenzen, daglenzen, multifocale lenzen, tropische lenzen, genoeg aanbod. Maar welke lenzen zijn het meest geschikt voor mij?

Lees meer lees meer

BRILLENGLAZEN

Een perfect zicht is voor iedereen van belang. Of het nu gaat om deelname aan het verkeer, het werken achter de computer of het streeploos schilderen van een kozijn. Altijd moet u kunnen vertrouwen op uw bril.


Lees meer lees meer
ZONNEBRILLEN
Zonnebrillen zijn in eerste plaats bedoeld om uw ogen te beschermen tegen schadelijke straling als UV en fel licht. Daarnaast geeft een goede zonnebril uw ogen rust en voorkomt u onnodige vermoeidheid aan het einde van de dag. Let dus bij de aanschaf van een zonnebril dus op dat deze glazen van voldoende kwaliteit biedt.

Lees meer lees meer
BRILMONTUREN              
Persol Dutz eyewear RayBan Tom Ford Elle      Jaguar Dilem Etnia
              Lees meer lees meer